Wie zijn wij?

Het verhaal van de Bakkers van Verloop

FAMILIEBEDRIJF SINDS 1926

Het verhaal van De Bakkers van Verloop begon toen Jan Jozeph en Njankje Verloop in 1926 een kleine bakkerij op de Brouwerswal in het Friese Gorredijk openden.

Iedere ochtend sprong Jan Jozeph op zijn bakfiets om door weer en wind de bewoners van Gorredijk en omstreken te voorzien van zijn ambachtelijke, dagverse producten. Binnen een aantal jaren groeide de bakkerij uit tot een begrip. Voor vers brood, banket en een gezellig praatje kon de trouwe klantenkring altijd bij Jan Jozeph en Njankje terecht.


Jan Jozeph en Njankje voor de luxe bakkerij.

1960

In 1960 nam zoon Tjitze, samen met zijn vrouw Janke, de bakkerij over. De nieuwe energie van de tweede generatie in combinatie met de toenemende welvaart resulteerde in het besluit om het assortiment flink uit te breiden en de bakfiets in te ruilen voor een vernieuwde winkel. De bewoners uit Gorredijk en omstreken konden bij Tjitze en Janke terecht voor een uitzonderlijk assortiment, waardoor de klantenkring fors toenam.

Tjitze Verloop vult de bakkerswinkel met vers gebakken brood.

Janke Verloop in de oude winkel.

1996

Kleinzoon Jozeph nam in 1996 het stokje over samen met zijn vrouw Annemieke. Als derde generatie breidden zij flink uit en openden ze filialen in Oldeberkoop, Heerenveen, Oranjewoud, Beetsterzwaag en Drachten. Door de jaren heen heeft iedere vestiging een loyale klantenkring opgebouwd, die keer op keer terugkomt voor de topkwaliteit, het vakmanschap en de persoonlijke klantgerichtheid waar de Bakkers van Verloop bekend om staan.

Annemieke & Jozeph Verloop.

2021

In 2021 nam Jitze Verloop, zoon van Jozeph en Annemieke het besluit om tot het familiebedrijf toe te treden. Met z’n drieën openden zij het nieuwste filiaal in Noordwolde. Inmiddels zijn we 4 generaties en 7 winkels verder, maar een ding is in al die jaren gelijk gebleven; doormiddel van innovatie en continue verbetering van zowel onze recepten, productiemethoden als winkels weten we onze klant blijvend te verrassen!
 
 

Brouwerswal 20
8401 CZ Gorredijk
0513461282
info@debakkersvanverloop.nl